Jun 14, 2013

A moment to remember ❤


Assalamualaikum, and hello people, and of cos u too, alien, :)



Yes, semalam dah update, tapi malam tadi, 12:49 a.m. 
someone watsap me, send me her picture with me,
and I was like.... T___T

A moment to remember



*middle*

Thanks to you, for this short meeting
Even we've known each other for only 5 months and half
Gelak ketawa bersama, tersenyum gembira
menetas bersama, menjahit bersama.

Honestly, aku bersyukur sebab Allah pilih kau untuk menjadi kawan aku
kau tahu dan memahami aku 
lebih dari kawan-kawan aku yang dah menjadi kawan aku 
selama lebih 5 tahun. Padahal kau 5 bulan je kan? :D

Kita dapat Straight A's dalam SPM
Kita makan sama-sama dari start kita jumpa 
Kita makan dekat belakang surau tu kan?
Haaaaa :(

Mesti kau terkejut aku ada blog kan hahahahahaha :D
Apa yang pasti, kau adalah kawan dunia akhirat aku okei.
Kau mengingatkan aku pada Farhana argh :| Rindunya
*Farhana is my other kawan dunia akhirat, same goes to Faranad :)*

Apa-apa pun, nanti jangan lupa aku.
Kau pergi Asasi UIA, sila hati-hati, jaga juga iman
walaupun aku tahu ada F yang boleh tengok2 kan kau.
*HEHEW*

JAGA DIRI :)

Tenkiu for the picture dude. I love it. No, I love you 

2 comments:

  1. mira pulak smbung mana?akk baru tahu mira straight a..tahniah ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aw. mira sambung intec dkt uitm shah alam :)

      Delete