Dec 15, 2011

surat tawaran dah sampai ~

Kali ini bukan no post pasal jalan2 pergi Sarawak ataupun jalan2 dengan kengkawan. Kali ni nak cerita pasal surat tawaran asrama dah dapat. Ku sangkakan tawaran ditolak, tapi.. di terimalah pulak ==" okaylah, Alhamdulillah. At least tak susahkan mak kalau x dapat tetibe hehe :D


Adik-beradik Belachann ! 
Tulisan besar dua2nya, and haziqah : letak manyak gila setem untuk cukupkan RM 1 dengan beli setem 5 sen. Cis, sungguh memalukan sewaktu menghatar ke pejabat asrama. Rasa cam Haziqah tuh budak 6 tahun. Haih. Padahal budak tuh nak masuk ting 3 dah~



 Click to *enlarge. Ada sesuatu yang menarik untuk diceritakan.

Yang ini Haziqah punya crop. Dia punya sudah diluluskan dengan jayanya, Yeay!







How about this? I was like, HAHAHAHAHAHAHAHAHA


and mom was like. HAHAHAHAHAHAHAHAHA



habis lah kena balon dengan mak bila mak balik nanti. confirm ayat dia cmnih

Mak: Kesalahan disiplin apa yang kau buat? Kau ponteng ek? Kau ponteng prep kan? Kau nih!

and my reaction :




No comments:

Post a Comment