Oct 1, 2011

kata orang

Fact yang tak boleh dipisahkan sepanjang minggu ini.

1 . Duk ostel takde life. Dem . Bagi aku duk umah tak de life. Buat benda sama. Buat apa? Buat dosa GEHEHEHE masa yang tak dihargai diluangkan depan komputer riba ku

2. Abah beli henset Samsung Ace2. Henset nak gempak je. Sampai rumah, surat amaran yuran hostel tak bayo bayo lagi HIHI. Abah nih comel betui lah! :p

3. Mira kau tak mintak tomyam setap hari Ahad tak boleh ke? - kata Emak

4. Mira tak boleh duk sorang kalau tak dia mati kebuloran. Tak reti masaklah katakan. - mak long

5. SPM tahun depan, tak takut ke? Kata nak amek pendidikan, takde usaha lah kau nih. Dem

6. "Kenapa nyanyi lagu kahwin pagi-pagi buto ni? Nak kahwin ke?" - kata cikgu Shahzehan. denn ak pun menjawab ; "kalau sponsor sekrang pun boleh. Tunggu lima minit saya gi amek husband"

7. Rasa seperti account tuh sangat comei. Rasa nak cubit-cubit jer.

8. Exam minggu depan tapi mata masih depan komputer main sim hihi. Gila addicted.

9. Bosan kak daya takde. Dia kata minggu lepas roomate dia yg non-muslim kejutkan dia subuh, terbaik kn orang sabah nih?

10. Junior kedua comei, yang pertama comei, Aku.

Dah fullstop mira nak study acc pas nih. Esk mak abah haziqot subuh-subuh dah gerak pergi Kedah untuk konvo alang dekat sana hari Isnin. Bermakna - mira freedom pegi lah balik ostel sendiri. Abah kata - pepandai lah kau balik, naik teksi ke gajah ke kuda ke keldai ke. =____________= perli nampak. Bagus, esk aku nak beli Bigmac mcd makan sesorang. Sapa nak balik dgn saya? Jom lah. Kita naik helikopter sesama yew





1 comment: