Mar 18, 2011

holiday && birthdayy

saya dekat Melacca, no phone no internet. Last time bukak ini blog pun update gne nokia e7. Ohh sangat rindu handphone itu. Petang kang baru balik KL, Internet baru dapat bukak. Abah dah terminatekn maxis punye broadbnd. Kami start gne celcom broadband pulak untuk mendapatkan liputan yang lebih meluas. Abah cakap maxis tak bagus sebab line pakai tiang. Kalau celcom punye pakai satelit, so memane pun boleh dapat punye. Okay. Saya lambat wish kawan terbaik saya, Siti Khadijah binti Md Said. I dont even wish her :( Semalam ad cll tapi entah knape lah kn, mulut tak terkeluar untuk wish

OKAY,
HAPPY BIRTHDAY SITI KHADIJAH MD SAID!
SWEET 16-teen :D

*sorry no pictures, Ak gne laptop Abah aku lah :p

1 comment:

  1. Aww. Thanks! ;)

    Alaa, birthdayy wishes je.
    It's okayy :)

    Thanks again! :D

    ReplyDelete