Feb 1, 2011

Arib Ismail's ♥ ♥ ♥


ahh ! Abang YDP hensem !

Happy birthday abang hensem ! semoga hidup berpanjangan, dimurahkn rezeki
saya harap saya dapat menjadi salah seorang org pertama yg meng-wish awk
malangnya saya yg ke bpe punya bpe punya pun enthlah telah meng-wish (antara yg terlambat) , haih =="

apa-apa pun, happy birthday Arib bin Ismail ! :DD
010211 , ahh ~ bertuahnya dpt YDP mcm kau
nnti suami aku pun nak yg mcm kau jugak lah
(jgn salah faham :O)

tak pasal-pasal kawan awak yg monyok
*KOT*

ahhh :/

3 comments:

  1. wahh , mira ! serius arib tergelak baca post ni , haha . ada-ada sih kamu ni :P hehe , arib tau sape yang monyok tuu , huhuuu . btw , thanks taww ;)

    ReplyDelete
  2. oh ? why saya baru perasan ini cmnt arib ? :o

    ReplyDelete