Dec 13, 2010

SAY WOW :DDDD


Hello and :D ,
cuti nih gila kan kan, dalam Mira tengah busy ni, sempat jugak bercuti dengan keluarga tersayang, cuma yang sedih Mira, Ziqa, Mak dan Abah je yang pergi, kami sambut birthday adik dekat Melacca Wonderland :D memandangkan rumah dekat je dengan MITC, pergi tengok Exspo then terus pergi Melacca Wonderland. Dekat jea hari-hari boleh pergi :D

Okay, biar gambar menceritakan segalanya :DD

Melacca Wonderland :)

Can you see Abah? Baju hijau lime :D
beli ticket .

Nih on the way nak naik entrance dia, budak dua orang nih comel ! ^,^

Sorang adik, sorang kakak. Comel gilakan?! ^,^V

Ops sorry sensored muka tak elok :d
Seriusly tempat dia gempak gila !

Hello Baby Blue :">

comel tak mak saya ?! comel kan ?!

yg nih lagi comel kan ?! baby blue tuh punn comel kan ?! kan ?!
*excited over*

Pirate Monkey =,=

Baby Pink :D

Menari ape ntah dia buat =,=

and again, WEEEEE~


Abah and adik :D

Mak and adik

me and ziqa :D

Melacca Wonderland ni tak siap 100% lagi, so memang ketaranya A Famosa lagi best lah. Dekat Wonderland ni, ada big wave jugak cuma tak BIG sangat pun.
Then ada 6 permainan gelongsor and what so ever yang menakutkan, terutamanya ke sebelah Pumpkin's slide :d cam gila sebab tinggi gila and plus-plus ada pumpkin besar yang tengah2 ada lubang HAHA gila gempak okay tu je, Bye :D



No comments:

Post a Comment