Dec 23, 2010

EXCITED BONA DEN

EXCITED BONA DEN :D Nak tahu cerita ? Mari-mari :)


First , sehari before Penilaian Menjadi Ratu Mira dah mimpi dua hari beturut-turut. Mimpi apa? Mimpi dapat 11B. Mana dapat lagi 3 tu entah lah Wallahualam. Seconday dapat 2A jea menggigil jari Mira bila dah bangun tidur. Then sejak tu tak boleh tidur dh so sepanjang menanti result tidur pukul 4a.m. ops terkantoi pulak hehe ==' Apalah anak dara sorang ni. Mira tak buat apa pun, setakat tengok cerita korean jea HEHEHE. Cerita Gloria and blablabla.
Malam tadi pun sama. Disebabkan result nk keluarkn, mira nak tidur pukul 12. Tapi tengok apa jadi pukul 3a.m baru nak tidur =_____=' So esok tu bangun pagi sakit perut and banyak betul dugaan. Keluar rumah pukul 9.00a.m hantar mak kat sekolah smk Kiaramas sebab mak PKHEM so mmg wajib ada kat sekolah while abah dah pergi kerja awal-awal lagi so Angah lah yang hantar Mira. Dengan muka sedih pergi lah dataran lepak2 kejap lepas tu cikgu umum mereka2 yang dpt straight A's sorry guys takdo gambo hang HEHE . Dah confident dah nama saya memang tak kan ada. Lepas dah habis semua, pergilah dekat cikgu. Mira orang second ambil result after Izlyin Amani. Dia dapat 5A3B so Miralah orang first yang dipeluknya gila gelak gembira mcm orang utan. Then Mira pulak. Cikgu tersayang cikgu Sakinah ada. Dia senyum je. Dah agak mesti teruk -___-. Lepas tengok, agak tak sangka. Maca first time pulak dapat result. 5A3B jugak HAHAHAHA okay dh tak boleh sambung dh sangat excited walaupun 5A je. Thanks Allah! Rasa cam nak sujud je dekat depan cikgu tapi tak boleh sebab malulah kan depan orang ramai hehe. OK dh tuh jea , ahh~ gembiranya. Akhirnya dapat kalahkan adik beradikku yang selama ini tak pernah dapat A dalam geografi WAHHH ~

So ini dia result budak kelas tercinta merangkap sebagai anak angkat Mira HEHE :D

Leng Yun Khang , Bonnie , Jack , Richard - Straight A's
ShaSha , Farhana and blabla - 7A's
Yaya Azahar , Celeste Rebecca - 6A's
Mira , Izlyin Amani , Hazman - 5A's
Shahirah Nabilah - 3A's
Helena and Syafiqah - 1A's

Even dorang ada yang kurang A, Mira sangat berbangga dengan dorang ! Mereka telah berusaha sebaik mungkin :) ILOVE KORANG DOHH !

Next year saya tak rancang nak ambil Science's class or an accountant. Saya nak ambil Kelas Sastera :D


No comments:

Post a Comment